+380 44 237 79 90

a.kamardin@bassano.com.ua

Олексій Камардін, General manager

  • виїзне обслуговування заходів кількістю до 100 гостей
  • тільки продукти такої ж високої якості, як у себе в ресторані
  • приготування замовлення на кухні нашого ресторану із застосуванням сучасного обладнання та технологій
  • розробка сезонного меню, наборiв класичних закусок, а також спеціальних тематичних меню
  • контроль якості шеф-кухарем на кожному етапі виробництва
  • ресторанний посуд і скло

WINE SERVICE

Підбiр ідеального винного супроводу до меню вашого івенту

Ексклюзивні вина власного імпорту з нашої винної карти, які не представлені більше ніде в Україні (понад 150 позицій) або інші популярні вина від наших постачальників

Виїзні дегустації з сомельє ресторану

Святковi торти на candy-бари

Готуємо святкові торти та солодощі для candy-барів на базi нашої кондитерської лабораторії

Попередня дегустація

Декор будь-якої складності

Втілення ваших ескізів

Солодощі з натуральних інгредієнтів: міні-десерти, шоколадні цукерки, зефір, желе, печиво, капкейкі

Корпоративнi подарунки

Ексклюзивні набори з продуктів нашого виробництва або власного імпорту (шоколад, вино, граппа, чай, різдвяні та великодні італійські кекси і т.д.)

Шоколадні цукерки і вироби з вашим брендингом

Послуга «особистий сомельє». Сомельє нашого ресторану Руслан Баранник (Віце-чемпіон конкурсу «Кращий сомельє України») допоможе скласти домашню енотеку з унікальних вин нашої винної карти

Упаковка з вашим брендингом